Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

Seneste Opskrifter
Pavlova: Indsendt dato: 20 Oct 2017
Listed in: Dessert / Frugt
Ingredienser

Marengs:
3 æggehvider
½ tsk. lys eddike
150 g flormelis
100 g marcipan

Creme:
2½ dl piskefløde
1½ dl cremefraiche 38%
korn af 1 vaniljestang
4 spsk. flormelis

Pynt:
300 g jordbær
125 g blåbær
125 g hindbær
flormelis

Tilberedning

Marengs:
Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelis til stift skum.
Tilsæt resten af flormelissen, og pisk, til du får en helt fast og stiv marengsmasse.
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og vend den i dejen.
Tænd ovnen på 150 grader.
Læg bagepapir på en bageplade, og tegn en cirkel på 20-25 cm i diameter.
Fordel marengsmassen i et tykt lag indenfor cirklen.
Bag marengssen i ovnen i 1 time.
Lad den køle helt af på en bagerist.

Creme:
Pisk fløden til let skum, og vend cremefraiche, vaniljekorn og flormelis i med en ske.
Fordel cremen på marengsbunden.

Pynt:
Rens jordbærrene; skær dem i halve.
Fordel jordbær, blåbær og hindvær oven på kagen, og drys med sigtet flormelis.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 2.00/5

Rating: 2.0/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Rom braiserede ananas

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000114

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!