Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Fiskefingre med hjemmelavet remoulade: Indsendt dato: 11 Nov 2016
Listed in: Frokost
Ingredienser

400 g filet af hvid fisk, f.eks. lyssej eller torsk
2 æg
2 dl hvedemel
1 tsk fint salt
150 g cornflakes
2 spsk neutral olie til stegning, majsolie eller rapsolie
3 spsk Piccalilly, findelt pickles
3 spsk mayonnaise

Tilbehør: rugbrød og citronbåde

Tilberedning

Kom cornflakes i en pose. Slå en knude på den og brug bagsiden af en grydeske til at knuse dem. Kom mel og salt i en dyb tallerken, cornflakes i en anden og æg i en tredje.

Skær fisken ud i aflange stykker på ca. 3 cm bredde. Vend hvert stykke fisk først i mel, så i æg og til sidst i cornflakes. Læg dem til side på en tallerken indtil alle er klar.

Rør Piccalilly sammen med mayonnaise til en lækker remoulade.

Held olie i en slip-let pande og varm det op. Læg forsigtigt fiskestykkerne i panden - steg dem i to eller tre omgange. Steg i 2-3 minutter på hver side og kom dem over på en tallerken med køkkenrulle, der kan suge fedt.

Server med remoulade, rugbrød og citron.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.67/5

Rating: 1.7/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen opskrifter - Prv senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000341

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!