Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Gulerodskage: Indsendt dato: 15 Jul 2014
Listed in: Brød og kager / Skærekage
Ingredienser

200 g blødt smør
200 g brun farin (3 1⁄4 dl)
3 æg
200 g hvedemel (3 1⁄4 dl)
2 tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
5 fintrevne gulerødder

Flødeost-glasur:
200 g flødeost Naturel
2 spsk vand
50 g flormelis (1 dl)
2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet!)
2 tsk friskpresset citronsaft

Pynt:
hakkede valnøddekerner
fintrevet citronskal (usprøjtet!)

Tilberedning

Pisk smør, farin og æg godt sammen. Bland hvedemel, kanel og bagepulver sammen og vend det i smørblandingen med gulerødder
Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen midt i ovnen.

Flødeost-glasur:
Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med vand, flormelis, citronskal og -saft. Vær præcis med at måle flormelis af; kommer der for meget i bliver glasuren tynd.
Smør "glasuren" på den kolde gulerodskage og pynt med revet citronskal.

Bagetid:
Ca. 1 time ved 175°.

Kagen kan fryses uden flødeost-glasur.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.00/5

Rating: 1.0/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen opskrifter - Prv senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000322

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!