Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Kiksekage: Indsendt dato: 3 Jun 2014
Listed in: Brød og kager
Ingredienser

3 Æg, pasteuriseret
125 gram Kakao
200 gram Flormelis
250 gram Palmin
225 gram Firkantede vanille kiks
1 Appelsiner, skallen heraf

Tilberedning

Æg, flormelis og kakao piskes sammen.

Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.

Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.

Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks. Der skal startes og sluttes med kakaomasse.

Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier. Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.00/5

Rating: 1.0/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Lemoncurd Pizzadej til 4 små pizzaer Hawaii-bøf med halve bagte kartofler Banan Chokoladekage Gulerodskage med ananas

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000390

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!