Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Guldsuppe med persillepesto: Indsendt dato: 6 Apr 2014
Listed in: Suppe / Grønsagssuppe
Ingredienser

Suppe:
600 g. gulerødder
3 løg (300 g.)
1 fed hvidløg
2 tsk. raps el. olivenolie
1/2 dl. ris
1 1/4 dl. bouillon
saft af 1 appelsin
1-1 1/2 tsk. salt

Persillepesto:
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
25 g. valnødder
2 spsk. olivenolie
1 knsp. salt

Tilberedning

Suppe:
Skær gulerødderne i små tern og hak løg og hvidløg.
Svits grøntsagerne i olien i en gryde i et par min.
Tilsæt ris og bouillon og lad suppen koge i 20 min.
Blend suppen og tilsæt appelsinsaften.
Herefter skal suppen ikke koge.

Persillepesto:
Skyl og pluk persillen.
Hak hvidløg og valnødder.
Blend alle ingredienserne, til blandingen har fået en cremet konsistens.

SERVERING:
Server suppen med en teskefuld pesto i hver skål og giv masser af godt brød til.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.33/5

Rating: 1.3/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Mexikansk suppe Krydret tomatsuppe med creme fraiche Porre suppe Gazpacho med marineret agurkepynt Tomatsuppe m. chilipeber

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000522

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!