Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Pasta med pesto og langtidsbagte tomater: Indsendt dato: 12 Jan 2013
Listed in: Pasta & nudler
Ingredienser

Pesto:
40 g pinjekerner
1 bundt basilium
50 g revet parmasan
½ fed hvidløg
½ dl olivenolie
1-2 spsk citronsaft
salt og sort peber

Pasta:
750 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
½ tsk goft salt
1 tsk sukker
sort peber
250 g frisk mozzarella
500 g pasta

Tilberedning

Pesto:
Varm ovnen op til 200 grader.
Kom pinjekernerne i et lille ovnfast fad og rist dem gyldne i ovnen i 5-7 minutter.
Tag den ud og kom dem i en lender eller en foodprocessor sammen med basilikum, parmesan, hvidløg, olie og 1 spsk citronsat.
Blend det sammen til n flot grøn pesto.
Smag til med citronsaft, salt og sort peber.
Gem pestoen i køleskabet til den skal bruges.

Langtidsbagte tomater:
Skyl tomaterne, halver dem og kom dem i et ovnfast fad med bagepapri i bunden.
Vend dem sammen med olie, salt, sukker og lidt sort peber.
Bag dem i en 150 grader varm ovn i en 1 time.

Pasta:
Kog pastaen al dente i godt saltet vand.
Skær imens mozzarellaen i små tern.
NÃ¥r pastaen er klar, sigtes vandet fra, og pastaen vendes med pesto, mozzarella og bagte tomater

Tip:
Al dente er itialiensk og betyder "til tænderne". Når pastaen skal koges 'al dente', betyder det, at der stadig skal være en lille, fast kerne i midten at tygge på - til tænderne.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besøgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Læg din egen kommentar i den højre menu.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I øjeblikket 2.00/5

Rating: 2.0/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Frisk pasta med oksekød og svampe i flødesauce

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000502

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!