Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

Seneste Opskrifter
Gazpacho med marineret agurkepynt: Indsendt dato: 28 Aug 2012
Listed in: Suppe / Grønsagssuppe
Ingredienser

Gazpacho:
1 agurk
6 modne tomater
2 røde peberfrugter
75 g brød uden skorpe
½ fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
4 dl kold grønsagsbouillon
Evt. lidt ekstra salt, peber og citronsaft.

Agurkepynt:
½ agurk
1½ spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og peber
3 spsk hakket basilikum

Tilbehør:
Brød

Tilberedning

Gazpacho:
Vask grønsagerne.
Skræl agurken og skær agurk, tomater og peberfrugter i grove stykker.
Smuldr brødet i små stykker.
Kom grønsagerne i en blender sammen med brød, hvidløg, olivenolie, citronsaft og grønsagsbouillon.
Blend, til suppen er jævn i konsistensen.
Smag til med salt, peber og ekstra citronsaft eller æbleeddike.
Sæt gazpachoen i køleskabet, indtil den skal serveres

Agurkepynt:
Skær den halve agurk i små tern og mariner dem i en skål med olivenolie, citronsaft, salt, peber og basilikum.

Anret den kolde tomatsuppe i suppeskåle eller glas med en skefuld agurkepynt på toppen.
Server brød til.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 3.00/5

Rating: 3.0/5 (4 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Tomatsuppe m. chilipeber Mexikansk suppe Porre suppe Porre suppe Luksus-svampesuppe

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000662

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!