Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Panna Cotta: Indsendt dato: 14 Sep 2010
Listed in: Dessert
Ingredienser

½ liter fløde 9%
3 spsk. sukker
½ stang vanille
4 blade husblas
Friske jordbær

Tilberedning

Fløden koges op med sukker og vanille.
Tilsæt 4 blade opblødt husblas (har du mulighed for at sætte fløden på køl anvendes kun 2 blade) og lad det trække i 10 min.
Hæld desserten i portionsskåle efter eget valg.
Jordbær renses og skæres i halve.
Drys dem med sukker og lad dem trække i min. ½ time, hvorefter bærret har dannet sin egen klare sirup.
Hæld siruppen på den stivnede pannacotta sammmen med nogle få bærstykker.

Bonusinfo: Panna betyder fløde og cotta er porcelæn; altså fløde i porcelæn eller keramik!

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 2.33/5

Rating: 2.3/5 (6 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Kardemommepandekager med jordbær

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000577

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!