Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Grønne skoleboller: Indsendt dato: 21 May 2015
Listed in: Brød og kager
Ingredienser

200 g hakket frossen spinat
2½ dl kogende vand
2 tsk. salt
1 dl cultura
50 g gær
2 spsk. rapsolie (eller anden olie)
150 revne gulerødder (2-3 stk.)
1 dl solsikkekærner
1½ dl rugmel
7½-8 dl hvedemel

En del af hvedemelet kan med fordel erstattes af yderligere rugmel efter behag

Tilberedning

Kom spinatkuglerne i en stor skål, og hæld kogende vand over.
Rør til de er optøet.
Rør cultura og salt i.
Smuldr gæren, og rør den i.
Tilsæt revne gulerødder, olie solsikkekærner og rugmel, og rør godt.
Kom hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen er klistret, men ikke våd.
Rør godt i et par minutter.
Lad dejen hæve under et viskestykke i 15 min.
Tag en stor ske, og dyp den i mel.
Form store uregelmæssige boller, og sæt dem direkte på en plade med bagepapir.
Drys mel eller solsikkekærner.
Lad dem igen hæve i 20 minutter.
Bag bollerne midt i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, til de re lysebrune.
Afkøl på en rist.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.00/5

Rating: 1.0/5 (3 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Hawaii-bøf med halve bagte kartofler Pizzadej til 4 små pizzaer Pebernødder fra Knud-Erik Cookies med 2 slags chokolade Nougatglas med hjemmebagt grissini

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000359

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!