Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

Seneste Opskrifter
Nougatglas med hjemmebagt grissini: Indsendt dato: 8 Jan 2011
Listed in: Brød og kager
Ingredienser

6 personer

Nougatcreme:
250 g. blød nougat
4 dl. piskefløde

Nøddegrissini: (6 -12 stk.)
300 g. hvedemel
150 g. blødt smør
100 g. flormelis
1 stk. æg
kornene fra ½ vaniljestang
ca. 100 g. finthakkede hasselnøddekerner

Pynt:
ca. 50 g. blød nougat
en anelse flormelis

6 små glas, ca. 4 cm i diameter & 5 cm høje

Tilberedning

Nougatcreme:
Smelt nougaten i en skål over vandbad, Husk, at der aldrig må komme vand ned i nougaten, da den ellers vil blive ødelagt! Nougaten skal være godt lun.

Pisk fløden til let skum. Tag nougaten op af vandbadet. Kom 1/3 del af den let piskede fløde i den godt lune nougat & pisk kraftigt. Hæld derefter nougatfløden op i den resterende let piskede fløde & vend det forsigtigt, men hurtigt sammen.

Så snart cremen er ensartet, hældes den på glas. Opbevar glassene på køl, indtil de serveres kolde med sprøde nøddegrissini & revet nougatpynt.

Nøddegrissini:
Ælt alle ingredienser - undtagen 3 spsk. finthakkede hasselnødder, sammen med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt i en ½ time.

Udrul dejen I lige lange, meget tynde pølser på ca. 10 cm X 0,5 cm. Rul til sidst de tynde dejpølser i finthakkede hasselnødder. Bag dejpølserne i ovenen på en bageplade med bagepapir ved 150 grader, til de er sprøde & gyldne. Det tager ca. 15 min.

Pynt:
Riv iskold nougat fint på rivejernet direkte over de kolde nougatglas. Drys en anelse flormelis over, inden de serveres, smukke & simple.

Tip!!
Resten af dejen trilles til én tyk pølse, ca. 6 cm i diameter. Pølsen stilles i køleskab 1 time, hvorefter den skæres i ½ cm tykke skiver. "Skiverne" lægges på bageplade beklædt med bagepapir & bages ved 190 grader, til småkagerne er let gyldne - ca. 8 - 10 minutter.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 2.00/5

Rating: 2.0/5 (7 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Cookies med 2 slags chokolade Citronmåne Grønne skoleboller Fantasiboller med nødder og chokolade Stoutgryde med svampe, oksekød og øl

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000807

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!