Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Oksekød i øl med urter: Indsendt dato: 27 Dec 2010
Listed in: Oksekød
Ingredienser

3/4 kg okseklump
2-3 spsk olie
salt, peber
2 porrer
2-3 gulerødder
3-4 fed hvidløg
15 hele små skalotteløg
ca 1 øl
1-2 dl bouillon(okseterninger)
1 stor kvist timian
1 lille bundt persille
2 laurbærblade

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 g, skær kødet i mindre skiver ca 1 cm tykke brum dem i varm olie. tag den af panden drys med salt og peber, rens alle urterne skær porrer i 1½ cm skiver og gulerødderne i ½ cm skiver på skrå, svits begge dele med kakket hvidløg
og små løg
hæld grøntsagerne i et ildfast fad og drys med lidt salt og peber, læg kødet over , kog panden af med øl og hæld det over, læg timian,persille og laurbærblade ved og hæld bouillon over sæt det i ovnen lad små snurre i ca 2 timer.
tages ud og timian og persille fjernes.
Servering
retten serveres i fadet og med kartoffelmos eller nye kartofler

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Lg din egen kommentar i den hjre menu.

 

Opskrift Links:

Tilfj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I jeblikket 1.57/5

Rating: 1.6/5 (7 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Kødboller i tomatsauce Bankekød Kødboller i tomatsauce Wok med oksekød og grønsager Ølgryde med oksekød

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000780

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!