Der er nu 77 opskrifter i 104 kategorier!

 
Hvid chokoladeskum med ladyfingers: Indsendt dato: 31 Aug 2010
Listed in: Dessert / Chokolade
Ingredienser

2 bl. husblas
75 g god hvid chokolade
0,75 g sødmælk
2 dl pasteuriserede æggehvider
½ stang vanillle
2 spsk sukker
1½ dl frisk brygget kaffe
3 stk. ladyfingers

Tilberedning

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand.
Mælken varmes op til 75 grader.
Hak chokoladen fint.
Halvdelen af mælken hændes over chokoladen, rør godt.
Resten af mælken hældes ved, rør godt.
Vrid husplassen for vand og kom den i.
Korn fra vanillestangen og skukker mases sammen.
Æggehviderne piskes stive sammen med vanillesukkeret.
Vend marengsen i chokoladeblandingen.
Fordeles i 6 pæne glas.
En halv ladyfinger, som hurtigt er dyppet i kaffe, stikkes ned i midten af glaset (den skal helt ned, så den ikke kan ses).
Stil på køl i 3 timer eller til næste dag.
Server med frisk frugt og måske en sprød nødekage og en lille blomst.

Opskrift billeder - Lad musen hvile over billede for at rulle hvis der er flere billeder:

Denne opskrift har nu 0 billeder.

Besøgendes kommentarer (0):

Denne opskrift har nu 0 kommentarer. Læg din egen kommentar i den højre menu.

 

Opskrift Links:

Tilføj ny opskrift Kontakt mig omkring denne opskrift Fortæl en ven om denne opskrift Printer venlig version

Giv denne opskrift en karakter:
  • I øjeblikket 2.00/5

Rating: 2.0/5 (7 Stemmer cast)

Giv en kommentar til opskriften:

For spam forebyggelse, tast kode:
Code:

Hop til kategori:

Andre opskrifter i denne kategori:

Ingen opskrifter - Prøv senere

Opskrift Cloud Tags:
- Opskrift Hit Count - 000886

 

 


 

Tak, din kommentar vil blive gennemset snarest!